Miltä kuulostaisi uusi ja ihana kylpyhuone, joka olisi käytännöllinen ja kauniskin vielä? Onko sinulla jo visio tai haave millainen olisi juuri se sinulle täydellinen kylpyhuone?

Kylpyhuoneremontti on käsillä yleensä silloin kun mittari alkaa lähentyä kahtakymmentä vuotta. Jos kylpyhuoneen pinnat ovat ulkonäöltään jo sen näköisiä, että eletty elämä on kolhinut; on halkeamia tai irronneita laattoja, tai sinua epäilyttää vesieristysten toimivuus tai muu rakenteellinen vika. Tässä vaiheessa ei enää remonttia kannata venyttää, halkeamat laatoissa ovat voineet tuoda perustuksiin isompia ongelmia, ne voivat olla joko syy tai seuraus.

Lataa tästä Sisustuskivet kuvasto

 

 

Vuolukivinen Grafia laatta on graafinen

 

Jos kylpyhuoneen pinnat ovat ulkonäöltään jo sen näköisiä, että eletty elämä on kolhinut; on halkeamia tai irronneita laattoja, tai sinua epäilyttää vesieristysten toimivuus tai muu rakenteellinen vika

 

Toinen syy milloin huomataan ettei kylpyhuone palvele sellaisenaan enää; kylpyhuoneen toimivuus on kankea ja kaipaa uudistusta. Se toimi hyvin ehkä kymmenen vuotta sitten, mutta muuttuneet elämäntilanteet ja tarpeet ovat hyvä syy päivittää kylpyhuone nykyaikaiseksi ja toimivaksi. 

 

Luonnonkivillä kylpyhuoneesta tulee spamainen keidas

 

Unelmien kylpyhuone todeksi

 

No mikä sitten on remontin paras vaihe? No tietenkin se kun saat alkaa visioimaan omaa uutta kylpyhuonetta ja sen sisustusta. Tulevan kylpyhuoneen tulee olla pinnoiltaan niin käytännöllinen kuin omaa silmää miellyttäväkin. Pintojen siisteyden helppo ylläpito ja kestävyys on hyvä lisä upean ulkonäön lisäksi.

Luonnonkivi täyttää nämä kriteerit. Se on kestävä ja ajaton materiaali, se nostaa asunnon arvoa ja lisäksi  on aika huoleton materiaali käytössä. Puhdistaminen ja ylläpito on oikeilla puhdistusaineilla helppoa.

 

Se on kestävä ja ajaton materiaali, se nostaa asunnon arvoa ja lisäksi on aika huoleton materiaali käytössä.

 

Yhdistelemällä rohkeasti luonnonkiviä kylpyhuoneessasi, saat upean ja näyttävän kokonaisuuden. Käyttämällä eri kokoisia ja muotoisia laattoja saadaan elävyyttä huonetilaan. 

 

Vihreä Verde Guatemala herättää katsojan huomion

 

 

Mosaiikeilla elävyyttä pintoihin

 

Mosaiikit ovat oiva lisä suurten laattojen rinnalle. Niistä voit tehdä suuriakin kokonaisuuksia ilman, että lopputulos olisi rauhaton. Kapeita pysty- tai vaakaboordeja raidoiksi isojen laattojen väliin, tai vaikka yksi kokonainen seinä esimerkiksi suihkujen takana tuo näyttävyyttä kylpyhuoneeseen.

Mosaiikit ovat pienikokoista laattaa, mutta ne eivät suinkaan ole aina saman mallisia. Mosaiikkeja on montaa eri mallia ja kokoa, niistä löytyy jokaiseen makuun mieleinen.

 

Mosaiikit ovat oiva lisä suurten laattojen rinnalle.

 

Marmori on yksi tunnetuimmista kivilajeista

 

 

Neliömosaiikki

Tunnetuin mosaiikki on neliömallinen ja se on edelleen suosituimpia malleja. Se on helppo yhdistää moneen laattaan ja tällä laatoitettu pinta on tasaista ja antaa rauhallisen vaikutelman.

 

Ylellinen marmori antaa rauhallisen vaikutelman

 

Nero Marquina 

Musta antiikkipintainen marmorimosaiikki, jossa valkoisia raitoja. Tumma sävy on ajaton ja antaa hyvin kontrastia vaaleiden tai värikkäiden luonnonkivien rinnalle. 

tk238pneromarquina_rgb_400x400pxl

 

Rosso Alicante

Punertava Rosso Alicante on antiikkipintainen punertava marmori, jossa kermanvärisiä juovia. Punainen sävy on hillitty lisä vaaleaan kylpyhuoneeseen. 

tk225p_rossoalicante_iPad 400x400px

 

Tiilikuvioinen mosaiikki

Tiilikuvioinen mosaiikki on modernimpi versio neliöstä. Tällä mosaiikilla lopputulos on harmonista ja symmetristä.

 

Ramona Brown

Upean ruskea marmori Ramona Brown antaa ylellisen säväyksen kylpyhuoneeseen. Antiikkipintainen laatta on kuin tuulahdus antiikin Kreikasta.

.tk205tkramonabrown_RGB_400x400pxl

 

Tulikivi Classic

Mattapintainen vuolukivi -mosaiikki on harmoninen valinta. Harmaa sävy on hillitty ja sopii erityisen hyvin vaalean marmorin pariksi.

TK236tm_tulikiviclassic_400x400px

 

Tikkumosaiikki

Tikkumosaiikki on nimensä mukaisesti ohutta vaakamallista mosaiikkia hieman epäsymmetrisesti aseteltuna. Pinnasta tulee elävä ja kiehtova.

 

Tulikivi Classic

Vuolukivinen tikkumosaiikki sopii upeasti esimerkiksi suihkuseinämään, se antaa syvyyttä sisustukseen ja on silti hillitty. 

TK292txs_tulikiviclassic_400x400px

 

Golden Gate

Kellertävä Golden Gate on kvartsia. Luonnollinen sävy on rauhallinen ja hillitty. Sopii erityisen hyvin muiden luonnonsävyjen, kuten puun kanssa. 

tk621txsmgoldengate_rgb_400x400pxl

 

Muita mosaiikkeja

Edellisten lisäksi mosaiikkeja on useita muitakin vaihtoehtoja, modernista kuusikulmaisesta rouheaan luonnonkivipintaan. Uusimpia malleja on uudelleen sisustajien suosioon noussut kalanruotokuvio.

 

Hexagon Carrara kiukaan taustaseinässä on näyttävä

 

 

Tulikivi Natural

Rouhean rustiikkinen vuolukivinen Natural -mosaiikki näyttää luonnolliselta ja tuo kallion tuntua sisustukseen. 

TK618tl_tulikivinatural_400x400px

 

Bianco Carrara ruotokuvio matta

Ruotokuvio on noussut jälleen trendiksi sisustuksessa. Marmorinen laatta on upean näköinen laajoina pintoina. 

TK2342410F_CARRARA_ruotokuvio_mat_RGB_400x400pxl

 

Calcatta Oro kuusikulma

Kuusikulmainen marmorilaatta on täydellinen valinta kylpyhuoneeseen tai keittiön välitilaan. Se antaa hyvin symmetrisen vaikutelman. 

tk127qcalcattaoro_RGB_400x400pxl

 

Botticino Classico Crazy

Luonnollisessa muodossaan oleva mosaiikki antaa luonnollisen vaikutelman. Hieman erikokoiset palaset täydentävät toisiaan ja sopivat hienosti suurien laattapintojen sekaan. 

tk120cmbotticinoclassicograzy_rgb_400x400pxl

 

Jos visio on hukassa, kannattaa turvautua ammattilaiseen ja ottaa yhteyttä Tulikiven sisustussuunnittelijaan. Suunnittelija kuulee ajatuksesi ja osaa suunnitella juuri sinun näköisen kylpyhuoneen, tuomalla siihen myös uusia ja innovatiivisia ideoita. Jätä yhteydenottopyyntö tästä!

Luonnonkivien kanssa luovuus on valttia ja mielikuvitus vain rajana. Ensimmäinen askel on siis otettu kohti unelmien kylpyhuonetta, nyt vain tuumasta toimeen ja toteuttamaan unelma todeksi!

 

P.s. Lisäksi kannattaa samalla tsekata Tulikiven kiuasmallisto, jos sisustusinspiraatio ylettyy myös saunahuoneen puolelle!

 

 

Tulikivi Kivitaso Kivilaatat Sisustuskivi

 

Katso kaikki blogit