Avotakan vaihtaminen varaavaksi takaksi on on älykäs askel kohti tehokkaampaa lämmitystä ja ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa. Perinteisesti avotakoissa käytetty puu saattaa tuottaa suuria määriä haitallisia pienhiukkasia, jotka vaikuttavat haitallisesti terveyteemme ja ympäristöömme. Varaava takka tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Se polttaa puun tehokkaasti, vähentäen samalla haitallisia päästöjä merkittävästi.

Lisäksi varaava takka on tunnettu kyvystään myös luovuttaa lämpöä hitaasti ja tasaisesti, minkä ansiosta se tukee tukee maalämpöä ja muitakin lämmönlähteitä. Kun varaavan takan lämpö tulee hitaasti alhaisella teholla taloon, pääosin säteilylämpönä, on talon lämmönjakojärjestelmällä aikaa sopeutua takasta tulevaan lämpöön ja huoneilman lämpötila ei nouse liian korkeaksi.

 

Olipa valintasi sitten avotakan muuttaminen varaavaksi takaksi tai avotakan parantaminen takkasydämen avulla ympäristöystävällisemmäksi, voit tehdä kotisi lämpimämmäksi ja kestävämmäksi vaihtoehdolla, joka samalla lisää kodikasta tunnelmaa.

 

Varaava vuolukivitakka Raita pitää huolen kodin lämmityksestä.

 

 

Avotakan vaihtaminen varaavaan takkaan Tulikiven purkupalvelun avulla

 

Tulikiven purkupalvelu avaa oven entistä lämpimämpään ja viihtyisämpään kotiin. Tulitikut käteen -palvelumme tekee avotakan muuttamisen varaavaksi takaksi helpoksi ja mukavaksi elämykseksi. Ammattilaisemme hoitavat koko prosessin alusta loppuun, jättäen sinulle aikaa nauttia muusta elämästäsi. Meillä avotakan purkaminen on rutiinia, ja uuden varaavan takan asentaminen sujuu kuin tanssi.

 

Tulitikut käteen -palvelumme tekee avotakan muuttamisen varaavaksi takaksi helpoksi ja mukavaksi elämykseksi.

 

Kiireisen elämäntyylin myötä kaipaamme entistä enemmän palveluita, jotka ottavat huolemme pois harteiltamme. Aikoinaan taloja rakennettiin omakätisesti, ja avotakan purku hoitui omilla talkoilla. Nykyään arvostamme enemmän laatua ja vapauttaa aikaa rentoutumiseen.

 

Tulikivi tarjoaa asiakkailleen Tulitikut käteen -palvelun, jossa vanha avotakka vaihtuu nopeasti uuteen varaavaan takkaan. Parhaimmillaan voit nauttia uuden tulisijasi lämmöstä vain muutamassa viikossa uunimestarin kotikäynnin jälkeen.

 

 

Parhaimmillaan voit nauttia uuden tulisijasi lämmöstä vain muutamassa viikossa uunimestarin kotikäynnin jälkeen.

 

 

Purkupalvelumme tavoitteena on tehdä uuden takan hankinnasta asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Kun päätät panostaa uuteen varaavaan takkaan, saat parhaan hyödyn, kun prosessi etenee ripeästi päätöksen tekemisen jälkeen.

 

Petro takasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen kotiin.

 

Asiantuntijamme takaavat avotakan sujuvan muutoksen varaavaan takkaan

 

Meidän asiantuntijamme tekevät takan muutoksesta varaavaksi takaksi vaivatonta ja huoleton. Kaikki lähtee liikkeelle asiantuntijan maksuttomasta kotikäynnistä, jossa otetaan selvää asiakkaan tarpeista ja toiveista. Asiantuntijamme ovat kokeneita neuvomaan ja ohjaamaan oikean suunnan löytämisessä, ja jos et vielä ole valinnut uutta takkaa, he auttavat sinua löytämään täydellisen takkamallin.

 

 

Kaikki lähtee liikkeelle asiantuntijan maksuttomasta kotikäynnistä, jossa otetaan selvää asiakkaan tarpeista ja toiveista.

 

 

Ennen takan vaihtamisen aloittamista uunimestarimme huolehtivat vanhan avotakan ympäristön suojaamisesta, jotta kaikki pysyy siistinä. Sitten siirrymme avotakan purkamiseen. Vanha takka puretaan pois huolellisesti ja siististi, ja kaikki jätteet kuljetetaan sinne, minne haluat. Jos niin toivot, voimme huolehtia myös jätteiden poiskuljetuksesta. Uunimestarimme varmistavat, että kaikki sujuu moitteettomasti kotona. Tila suljetaan tiiviisti, suojataan, ja tarvittaessa pölyä hallitaan alipaineistuslaitteen tai hormin kautta, jotta se ei leviä ympäriinsä.

 

Raita valkoisena on katseenvangitsijaUuden varaavan takan asennus sujuu nopeasti ja siististi

 

Uuden varaavan takan asennus on helpompaa kuin uskotkaan. Takan asennus vie yleensä vain 1–3 päivää, ja kokeneet uunimestarimme huolehtivat kaikesta puolestasi. He tasoittavat pinnat, siirtävät hormiliitännän, pinnoittavat ja tekevät kaiken viimeistelyn. Tarvittaessa he voivat vahvistaa myös uuden tulisijan pohjan. Asiantuntijamme arvioivat lisätyön tarpeen jo tarjousvaiheessa, jotta projekti sujuisi ilman suuria yllätyksiä.

 

Uusi varaava takka tuodaan paikalle joko osissa tai kokonaisena, riippuen valinnastasi. Osat voi kantaa sisälle talkoohengessä, tai voit valita lisäpalveluna asiantuntijoidemme avustuksen. Kun takka on pystyssä ja liitetty hormiin sekä tarvittaessa vesikiertoon, uunimestarimme pitävät huolen, että paikat ovat siistit. Sinä voit keskittyä nauttimaan takkatulesta ja sen tuomasta ihanasta lämmöstä.

 

Tulitikut käteen -palvelun avulla takkamuutos on vaivatonta

 

Aikoinaan moni meistä purki vanhan avotakkansa omin voimin tai ystävien avustuksella. Lisäksi tarvittavat lisätyöt oli hoidettava itse. Mutta nykypäivänä asiat ovat toisin. Ihmiset arvostavat yhä enemmän vaivatonta ja kokonaisvaltaista palvelua, jossa ammattilainen hoitaa kaiken.

 

Tulitikut käteen -palvelumme tekee avotakan muuttamisen varaavaksi takaksi todella helpoksi. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat kaiken puolestasi – he purkavat vanhan avotakan, valmistavat pohjat uudelle takalle ja huolehtivat kaikesta tarvittavasta. Kun uusi varaava takka on asennettu paikalleen, voit nauttia sen tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta.

 

 

Tulitikut käteen -palvelumme tekee avotakan muuttamisen varaavaksi takaksi todella helpoksi.

 

Tämä trendi ei ole pelkästään takkamuutoksessa vaan myös kodin rakentamisessa. Tulitikut käteen -palvelu vapauttaa aikaa tärkeämpiin asioihin, kuten yhteiseen aikaan perheen parissa. Ei enää turhaa stressiä tai ylimääräistä työtä – anna ammattilaisten hoitaa takan muutos ja nauti lopputuloksesta.