Uuteen keittiöön ladataan paljon odotuksia; halutaan toimivuutta, paljon säilytystilaa, helppohoitoisuutta ja kaunista kokonaisuutta. Laadukkaan keittiön leima luodaan kivitasolla, joka säilyttää arvonsa ikuisesti. Terrazzo on täydellinen valinta, sillä se ei menetä hohtoaan vuosien saatossa. 

Taso on tärkeä osa keittiötä, koska sen pinta-ala on niin suuri. Materiaali vaikuttaa voimakkaasti keittiön värimaailmaan ja sillä voi korostaa ympäröivien materiaalien kauneutta. Tasokivi toimii kontrastina tai sulauttaa ovien tai lattioiden sävyt kokonaisuudeksi.

Fior Di Pesco -keittiötaso hurmaa kauneudellaan.

 

Klassiset graniitit ovat aina muodissa; kiiltävää mustaa, välkehtivää sinistä tai tummaa metsän vihreää. Oikea yhdistelmä saa keittiön näyttämään kokonaisuudelta ja helppohoitoisuus on arjen juhlaa.

Kuviollisemmat terazzot ovat vyöryneet markkinoille uutuutena, vaikka samanlaisia materiaaleja on toki käytetty sisustuksessa aikaisemminkin. Terazzojen viehättävyys perustuu paitsi näyttävyyteen, myös siihen, että erisävyiset aidot kivet nappaavat kauniisti esiin ympärillä olevia luonnon sävyjä. Terazzot ovat upea pari messinkihanoille ja graafisille mustille hanoille, jotka ovat suosiossa juuri nyt.

Terazzojen viehättävyys perustuu paitsi näyttävyyteen, myös siihen, että erisävyiset aidot kivet nappaavat kauniisti esiin ympärillä olevia luonnon sävyjä.

Terazzo-tasoja luovasti käyttämällä voi luoda upeita yksityiskohtia sisustukseen. Keittiön lisäksi terazzo sopii niin olo- kuin makuuhuoneenkin tasoihin vaikka ikkunalautoihin.

Lataa tästä Sisustuskivet kuvasto

 

Terazzo_hylly_RGB

 

 

Terrazzojen värimaailma on monipuolinen

 

Vaalea Calacatta Arni TK-722 saa ilmeensä vaaleista marmoreista. Kivitasossa on aitoa marmoria ikään kuin poikkisahattuna; taso on miellyttävästi kirjava, eikä siinä näy leivänmurut tai pienet läntit. Marmorit ovat ”uineet” seoksessa, joten ne eivät enää niin helposti värjäydy elintarvikkeista, kuin kokomarmorinen taso. Toisaalta kiiltävään marmoritasoon tulee helposti pieniä mattalänttejä kahvista, tomaatista, colasta tms. Tuo on sitä luonnonmateriaalien patinaa – ne vanhenevat kyllä kauniimmin, kuin täysin koneellisesti tehdyt materiaalit. Calacatta Arni on täydellinen yhdistelmä valkoisen, vaaleanharmaan, hiekansävyjen, mustan ja tammen kanssa. Olisihan se upea myös metsänvihreiden ovien ja messinkihanan seurana.

Tumma Nero Portoro TK-723 on lähes musta, todella ylellisen näköinen komposiittitaso. Mustaan lisätyt aidot mustat, harmaat ja kullansävyiset marmorit tekevät tasosta vivahteikkaan. Nero Portoro on keittiön katseen vangitsija ja sen voi helposti sovittaa niin messinkiin, kuin teräkseen tai mustiin hanoihin ja altaisiin. Kiiltävään komposiittitasoon tulee helposti naarmuja, jotka saattavat näkyä voimakkaassa sivuvalossa. Toki tason kuviollisuus hävittää niin naarmut kuin pullanmurut tasoa tarkasteltaessa.

Harmaa Fior di Pesco TK-728 tuo keittiöön häivähdyksen välimerellistä tunnelmaa. Harmaalla pohjalla harmaita ja vaaleita kiviä, hiukan punertavaa. Erittäin kaunis yhdistelmä sopivan harmaan tai mattamustan kaapiston kanssa.

Vaalea Trocadero TK-724 on täynnä pieniä luonnonsävyisiä kiviä. Trocadero sopii erittäin hyvin myös ikkunalautoihin, jos halutaan viimeistellä asuntoa tyylikkäämmäksi.

Tutustu monipuoliseen luonnonkivivalikoimaan täältä.

 

Calacatta Arni on täydellinen yhdistelmä valkoisen, vaaleanharmaan, hiekansävyjen, mustan ja tammen kanssa.

 

 

Calacatta Arni on sisustajien suosiossa.

                        TK-722 Calacatta Arni

 

Tulikiven Espoon kivihiomo voi toteuttaa erilaisia mittatilaustöitä paikoilleen asennettuna. Tervetuloa Tulikivi-studiolle valitsemaan mieleinen kivi keittiöön, kylpyhuoneeseen, lipaston kanneksi tai ikkunalaudoiksi – saat hyvää palvelua ja toteutamme ideasi ammattitaidolla. 

Voit myös varata ajan sisustusssuunnittelijalle tästä: 

 

VARAA AIKA

 

Tulikivi Kivitaso Kivilaatat Sisustuskivi

 

Katso kaikki blogit

 

Virpi Illman

Written by Virpi Illman

Sisustussuunnittelija